#4 – 4 STADIER AV VARDAGSMOTION

 

I veckans video delar jag med mig av något som varit väldigt användbart för mig och min rörelse. Det är 4 olika stadier av vardagsmotion. Detta var något som jag inte hade reflekterat över tidigare. Får jag in olika sorters rörelser med olika intensitet?

 

Jag har alltid mått som bäst när jag har tränat regelbundet, men att lära mig om de här stadierna har hjälpt mig att bredda min syn på rörelse. Resultat har blivit att jag upplever att jag sitter still mindre och är mer medveten om hur mycket jag är i rörelse.

 

Jag är nyfiken på hur du ser på det här med vardagsmotion! Är det här helt logiskt och uppenbart för dig? Eller får det också dig att tänka i nya banor?

 

När du har fått en chans att titta på videon, så får du väldigt gärna skriva en kort kommentar under den. Är du bra på vardagsmotion? Får du in olika sorters rörelse, eller är du mest fokuserad på träning?

 

Här har du även länken till guiden: ”4 knep till att släppa tag om stressen. Ändra din rörelse – förbättra ditt liv.”

 

Ha en grym dag!
/Sandra