#5 – DÄRFÖR SKA DU INTE POWERWALKA

 

Att det är bra att powerwalka är en av de största myterna som existerar! En myt som även jag fallit för. Jag har powerwalkat i många, många, många år. Så jag vet hur det känns i kroppen både under och efter promenaden.

 

Men nu har jag slutat att powerwalka. Helt och hållet. Det duger inte längre för mig. Och tro mig, det duger inte för dig heller.

 

Man tror att det är bra, och man tror att det känns bra. Men det som saknas är en närvaro och en medvetenhet om hur det egentligen känns i kroppen. Vi tar oss inte tid för att känna efter. Vi bara kör på.

 

I veckans video pratar jag lite om hur en powerwalk egentligen påverkar din kropp och varför du ska börja att undvika dom!

 

När du har fått en chans att titta på videon, så får du väldigt gärna skriva en kort kommentar under den. Brukar du powerwalka? Har du tänkt på hur kroppen mår efteråt någon gång?

 

Om du vill sluta powerwalka men inte vet hur du ska göra en förändring, ladda då ner min guide: ”4 knep till att släppa tag om stressen. Ändra din rörelse – förbättra ditt liv.”

 

Ha en grym dag!
/Sandra