Massage

Vilken typ av massage?

 

Min massage är lite annorlunda om man jämför med en klassisk massage. Jag jobbar med en holistisk massageteknik, vilket betyder att jag jobbar med hela kroppen.

 

Jag jobbar med områden som ofta faller bort i traditionell massage, såsom armar, händer, fötter, ansikte, huvud, höfter, bröstmuskler, mage och så vidare.

 

Kroppen är en enhet och mitt uppdrag är att få den så avslappnad som möjligt. Överallt. För att kroppen ska klara av att verkligen släppa taget så spelar varje liten muskel precis lika stor roll.

Jag har gått min utbildning på Brandon Raynor School of Natural Therapies i London. Jag gick mina kurser 2009 och 2010 och har idag ett Brandon Raynor Advanced Diploma.

 

Jag fastnade för den här massagen därför att den har helt holistiska värdegrunder och för att det handlar om att gå på känsla.

 

Det är en väldigt intuitiv och individanpassad massage. Varje massage blir därför unik.

 

massage, Falkenberg, Sandra Svensson, avslappning, återhämtning
massage, Falkenberg, Sandra Svensson, avslappning, återhämtning

Hur går det till?

 

Varje behandling är minimum 2 timmar lång och resultatet är det viktigaste för mig. Mitt fokus ligger hela tiden på vad som händer i kroppen och hur mycket det släpper. Jag gör allt jag kan för att du ska uppleva någon form av transformation och känna en stor skillnad i kroppen när du går hem.

 

Generellt så anses det vara en utmanande massage. Det handlar inte om att det ska göra ont, men det är inte heller en taktil massage. Hur djupt jag jobbar beror på hur din kropp mår. Jag lägger mig på den nivå som din kropp behöver.

 

 


.
Det är en blandning av många olika behandlingar såsom; shiatsu, lomi lomi, akupressur, thaimassage, klassiska svensk massage, indisk huvudmassage, djupvävnadsmassage och zonterapi. 

.


 

 

Massage & Gongbad

 

Ny behandling från och med juli 2020!

 

Min 2 timmars massage följt av ca 30 minuters Gongbad. Vi börjar med massagen där vi öppnar upp och mjukar upp kroppen. Sedan ligger du bara kvar under filten och njuter av ett vackert Gongbad.

 

Ett Gongbad är något helt unikt och magiskt. Jag spelar på min gong och du sköljs över av de ljudvågor och vibrationer som skapas. Det är inte ovanligt att man försvinner ”in i en annan värld”. Gongen har nämligen en frekvens som hjärnan inte riktigt kan greppa eller förstå. När vi inte kan lägga det vi upplever i någon speciell box eller kategori så släpper vi taget. Vi slappnar vi av på djupet. Ljudet och vibrationerna gör även ett underbart jobb och går in och läker kroppen på cellnivå. Det öppnar upp energiflödet och släpper på blockeringar. Precis där du behöver det.

”En vän rekommenderade mig att gå till Sandra på massage eftersom hon hade precis det jag saknat hos andra massörer. Det jag uppskattar mest med massagen är att den är väldigt grundligt utförd och att hela kroppen tas hand om. Ingen del stressas igenom. Jag uppskattar även att Sandra verkligen tar i med all sin kraft och leder mig genom denna procedur så att jag kan slappna av. Massagen gör att jag är mjukare i mina muskler. Jag får inte heller de problem jag tidigare haft på grund av att jag regelbundet arbetar igenom kroppen. Jag rekommenderar detta till alla som uppskattar en rejäl massage. Sandra i sig är en helt fantastisk person. Hon arbetar med en genom hela behandlingen, påtalar vikten av att andas och slappna av och så vidare. Jag är som en ny människa efter varje behandling!”

– Niklas Korshag, Falkenberg

”Jag hade inga tvivel alls när jag bokade, utan kände direkt att det var helt rätt. Det bästa har varit att jag fått mycket bättre rörelse i min dåliga axel, samt att jag har mer energi i kroppen. Jag gillar att massagen återger energi och balans i kropp och själ. Jag rekommenderar Sandra för att hon är kunnig och professionell, samt lyssnar på var du har ont i kroppen och ger allt för att man ska komma i form igen.”

– Örjan Karlsson, Toronto & Föllinge

”Jag hade inga tvivel när jag skulle boka min första massage eftersom jag alltid läser på innan och är öppen att testa det mesta. Vad jag gillar mest är att den är grundlig, från topp till tå. Inget missas. Den är även djupgående så effekten hänger kvar länge. Den största förändringen jag märkt är framförallt att spänningar släpper även på “icke” muskulösa ställen såsom huvudet. Mitt bästa tips är att samarbeta med massören för bra resultat! Slappna av och lyssna på vad som sägs med andning etc. Jag rekommenderar denna massage till dom som vill ha en förbättring och därmed är villiga att göra sin del. Önskar du dig en härlig SPA upplevelse? Gå någon annanstans!”

– Kim Hallgren Falkenberg

”Jag hade inga tvivel alls innan jag bokade eftersom jag bara hade hört positiv feedback från andra som hade varit hos Sandra. De största förändringar som jag har märkt är att jag inte alls är lika stel i lederna samt att mina “problemområden” har förbättrats avsevärt. Jag gillar verkligen att det är en genomgång av hela kroppen, men alltid med ett fokus på de områden som behöver det mest just då. Helt ärligt så känns det rejält och det kan ibland till och med göra ont. Men efteråt känns det alltid helt underbart. Jag upplever även att det ger ett välmående mentalt. För mig är det är inte enbart fysiskt. Det uppstår liksom något utbyte energimässigt och Sandra, som är en helt underbar person, ger mycket av sig själv när hon utför behandlingen. Jag rekommenderar absolut denna massage. Alla borde unna sig detta. Så känner i alla fall jag. Bara boka. Men boka i tid. Hon är populär.”

– Malin Ivarsson, Falkenberg

Pris & Bokning

Massage: 1800 kronor

Massage & Gongbad: 2100 kronor

 

Bokning: Massagen är vanligtvis fullbokad flera månader i förväg. Därför har jag satt upp ett system där jag skickar ut ett mail när det släpps nya tider. Då får alla samma chans att boka upp sig. Anmäl dig till listan genom att klicka på knappen nedan.

 

Återbudslista: Givetvis händer det att jag får återbud. Om du vill vara med på väntelistan och få en chans att komma på massage på kort varsel, maila mig på nedanstående adress. Glöm inte säga att du vill vara med på återbudslistan och ge mig ditt telefonnummer så att jag snabbt kan kontakta dig.

Mail: hello@sandrasvensson.com

 

Avbokning: Avbokning måste ske senast 24 timmar innan bokad tid. I annat fall debiteras 1000 kronor.

 

Betalning: Betalas vid behandlingens slut. Jag accepterar kort, kontanter och Swish. Det går även bra att få en faktura.

 

.

.

Att tänka på innan

 

» Ta på dig mjuka och sköna kläder

» Ta av dina smycken

» Undvik smink

» Undvik att tvätta håret innan

.

.

.

.

Att tänka på efter

 

» Drick mycket vatten

» Var stilla

» Håll dig varm

» Lyssna på vad kroppen vill ha

.

.

Välkommen hit

 

Adressen till praktiken är Strandvägen 35, Falkenberg, men ingången till praktiken ligger på Plantérvägen. Det finns tyvärr ingen skylt på huset, men det ser ut som på bilden ovan. Bara gå in och gör dig hemmastadd i väntrummet.

 

Det finns en stensatt parkering precis framför praktiken där 2 bilar får plats. Om det inte finns plats där så brukar det finnas plats antingen ute på Strandvägen eller på Anders Anderssons väg.

 

@ Sandra Svensson 2018

All Rights Reserved