#63 – SANDRA TESTAR ATT PLANERA LIVET EFTER MENSCYKELN

 

Vadå leva efter ens menscykel? Vad menar jag med det? Det är precis som det låter. Att jag planerar mina dagar utefter vart jag befinner mig i min cykel.

 

Jag mår ju väldigt annorlunda de dagar jag har mens jämfört med de dagar jag har ägglossning. Så varför ska jag då kräva att min kropp ska klara av att prestera precis lika mycket vid de här olika tillfällena? Jag tror inte att vi mår bra av det.

 

Vad händer om jag istället accepterar och respekterar min mens fullt ut och försöker samarbetar med den? Samarbeta med mensen? Yes! Det här är naturlig hälsa för mig! Det är att lyssna in och fråga kroppen vad den behöver.

 

Det är inte alltid lätt att leva som kvinna i ett manligt samhälle. Vår menstruation är ett bra exempel av detta. Det är en kvinnlig cykel. Enligt mig är det något vi ska uppskatta och vara tacksamma för. Det är ren biologi och vi är skapta på detta sätt av en anledning. Eller vad tror du?

 

Är du redo att lära dig lite mer om din kvinnliga biologi och förstå dig själv lite bättre? Då får du inte missa veckans video!

 

Glöm inte heller att ladda ner din GRATIS GUIDE ”20 pusselbitar till att rocka naturlig hälsa” här. 

 

När du har fått en chans att titta på videon, så får du väldigt gärna skriva en kort kommentar under den.

 

Har du koll på var du befinner dig i din cykel? Har du varit medveten om hur årstiderna påverkar dig?

 

Ha en grym dag!

/Sandra