#62 – GÖR DITT EGET NYTTIGA SMÅGODIS

 

Bara för att man vill leva ett mer hälsosamt och naturligt liv så innebär ju inte det att man inte ska njuta. Att ha fokus på hälsa ska ju aldrig vara ett straff, det handlar bara om att hitta andra saker att njuta av.

 

Smågodis var länge det som jag var svag för. Men ju renare min livsstil och min kost blev, desto mer illamående blev jag varje gång jag åt smågodis. Nu äter jag det nästan aldrig. Min kropp reagerar ju inte bra på det.

 

Det jag gillade mest med smågodis var variationen. Att man får så många olika smaker. Jag älskar nämligen variation! Så för några år sedan började jag göra mitt eget smågodis. Ett eget nyttigt smågodis. Jag älskar det här!

 

Det är snabbt, enkelt och gott. Jag får min variation, jag mår bra av det och jag blir tillfredsställd.

 

Letar du efter ett nyttigt godis? Vill du njuta på ett annat sätt av ditt fredagsmys? Missa inte denna videon med detta nyttiga godis! Du kan må bäst och njuta samtidigt! Hur kan det bli bättre än så här?

 

För mer tips och inspiration till hur du kan ta hand om dig, glöm inte att ladda ner min GRATIS GUIDE ”20 pusselbitar till att rocka naturlig hälsa” här. 

 

När du har fått en chans att titta på videon, så får du väldigt gärna skriva en kort kommentar under den.

 

Vad brukar du unna dig när du ska ha fredagsmys?

 

Ha en grym dag!

/Sandra