Om Sandra

Hej! Det är jag som är Sandra.

.

Jag är en driven rörelsecoach, massör och hälsoinspiratör med stora drömmar. Jag älskar att vara i naturen, lära mig nya saker och jag säger aldrig nej till en kopp grönt te och mörk choklad.

.

Jag är född och uppvuxen i fantastiska Falkenberg, och har varit en glad liten knäppis sedan 1977. Matten får du lösa själv.

.

Vill du veta mer? Keep on reading!

.

Hur hamnade jag här?

 

Jag lever min dröm just nu och fullkomligt älskar det jag gör. Det känns knappt som ett jobb ens. Men det har inte alltid varit så. Jag har experimenterat mig fram och testat på så många olika saker. Jag har jobbat som bartender, kock, värdinna, servitris, kört truck på lager, jobbat på bank och studerat Internationell Ekonomi. Jag har bott i London, Mexico City, Växjö, Stockholm och lite olika delar av Spanien. Jag var faktiskt borta i hela 18 år innan jag återvände till min hemstad Falkenberg.

 

Det är inte alltid lätt att veta vad man ska göra med sitt liv och vad man ska jobba med. Eller hur? Min stora vändpunkt kom när jag bodde i Stockholm och jobbade på bank. Det var verkligen inte min grej. Inte min miljö. Jag gled snabbt in i en depression och den varade i nästan 2 år. Jag kände mig helt vilsen. Hade ingen aning om vad jag ville jobba med, det enda jag visste var att jag var på helt fel plats. Söndagsångesten var verklig!

 

Men det är i de svåraste stunder vi hittar de största lärdomar. Jag växte otroligt mycket de där åren i Stockholm. Jag blev tvungen att ifrågasätta mina val, försöka förstå mig själv och lära mig att känna efter. Alltså känna efter vad som är rätt för mig, istället för att försöka leva upp till omvärldens förväntningar av mig.

 

En dag tog det bara stopp. Jag visste att det var nu eller aldrig. Det kändes nästan som att jag hade ett val att göra; mellan liv eller död. Samma dag sade jag upp mig från banken utan att ha en aning om vad jag skulle göra. Men jag hade fått nog.

 

Så åkte jag till London för att gå på massagekurs. “The rest is history” som man säger. Jag hittade min grej. Något som kändes naturligt för mig och som var givande. Jag hade hittat en miljö där jag kunde vara mig själv. Fullt ut. Där jag får kramas, vara kärleksfull, empatisk och omhändertagande.

 

Jag har under åren lyckats bygga upp ett stabilt litet företag med massagen. Efterfrågan är hög, vilket är rena drömmen. Samtidigt är det slitigt för kroppen. Så är det bara. Därför började jag söka efter något att komplettera till massagen. Vad skulle jag kunna göra för att ge ännu mer värde till mina älskade klienter?

 

Jag fullkomligt älskar böcker och min största bestående dröm genom livet har varit att skriva en bok.

 

 

Jag älskar att bada i havet. Året om. Det är något utav det bästa jag vet.

 

 

Jag drömmer om ett litet hus med kamin, badkar och trädgård. Vad mer behöver man?

 

 

Jag skulle kunna äta chiapudding med frukt och hemmagjort nötsmör varje dag. Så det gör jag.

 

 

Jag är en wannabe-minimalist. Det är inte lätt, men jag tar ett steg i taget mot ett enklare liv.

 

 

Att lyssna på (och sjunga med) Marc Anthony får mig alltid på bra humör. Varje gång.

 

 

Jag är en riktig sucker för personlig utveckling och entreprenörskap.

 

 

Jag har alltid något bakverk i kylen. Alltid i form av Raw Food.

 

 

Jag drömmer om att uppleva Japan, Nya Zeeland och Island. Bland annat. Älskar att resa!

 

 

Att dansa är ren livsglädje! Mitt mål är att dansa mig igenom livet.

 

Efter lite sökande så hittade jag Walkfeeling. Aldrig förr har något känts så självklart och så rätt. Vilken lycka! Jag är nu rörelsecoach inom gång och löpning.

 

Det är fantastiskt att få jobba med människor och titta på hur de rör sig i vardagen och att få hjälpa till att öka medvetenheten. Upptäckterna och aha-stunderna är helt magiska.

 

Dessutom har utbildningen givit mig så mycket som person. Jag har fått jobba (och jobbar varje dag) på mitt eget rörelsemönster och har gjort fantastiska upptäckter som jag kommer att bära med mig för resten av mitt liv.

 

Det viktigaste för mig är

 

» Att möta andra människor. Jag älskar genuina möten där man släpper allt skitsnack, alla masker och verkligen möter varandra.

» Att leva sanningen. Att alltid vara ärlig mot andra och mot mig själv.

» Att vara min egen bästa vän. Självkärlek är ett av mina ledord.

» Att låta hjärtat styra mig i alla lägen och inte låta rädslan ta över.

» Att prioritera min hälsa. Det finns inget som är mer värdefullt än hälsan.

» Att inspirera andra till att leva livet fullt ut. Livet är kort. Släng inte bort det. Ta hand om dig och ha kul under tiden.

 

Vilket leder mig till dig…

 

Jag är här för att hjälpa dig. Jag driver ett litet företag som helt och hållet är baserat på omtanke och kärlek. Det handlar om genuin och personlig service där DU är i fokus.

 

Jag har inte alla svar, och vill absolut inte låtsas att jag har det. Men jag lovar att ge dig allt jag har. Jag lovar dig ett helhjärtat engagemang.

 

Jag drömmer nämligen om en mer avslappnad och stressfri vardag för dig. Jag vill hjälpa dig att hitta tillbaka till din rörelseglädje och din kraftfulla energi. Jag vill att du ska må bättre än vad du någonsin trodde att du kunde må! Jag önskar öppna dina ögon för något som är hållbart och som ger dig frihet.

 

Jag hoppas att det här bara är början på vår relation – för jag är nyfiken på dig och vill lära känna dig! Jag ser fram emot vår resa tillsammans!

@ Sandra Svensson 2018

All Rights Reserved