RÖRELSECOACHNING

 

Hur många steg tar du ungefär på en dag? Har du någonsin tänkt på HUR du tar dessa steg? Har du tänkt på hur det egentligen påverkar dig och din kropp?

 

Rörelsecoachning handlar först och främst om att öka din kroppsmedvetenhet. Att känna in. Att lyssna på kroppen. Kroppen pratar med dig hela tiden genom att skicka olika signaler - men hur bra är du på att lyssna?

 

”Om du lyssnar på din kropp när den viskar så behöver du inte höra när den skriker.”

 

De flesta av oss har genom åren lyckats skapa ett ganska destruktivt rörelsemönster. Detta bryter ner kroppen och leder ofta till spänningar, smärta och skador. Det kan alltså vara så att du skapar din egen smärta, utan att vara medveten om det.

 

 

Vår fokus under coachningen är att hitta känslan.

 

Det handlar inte så mycket om teknik. Vi är alla unika och har vårt eget speciella sätt att röra oss på, därför lägger vi fokus på hur det känns i just din kropp när du rör på dig.

 

Mitt mål är att du ska hitta tillbaka till en rörelse där det känns mjukt, lugnt, avslappnat, harmoniskt, mysigt, naturligt och stressfritt. 

 

Ärligt talat – är det så du känner när du går och springer idag?

Pris & Bokning

Individuell Coachning

 

» 800 kr / gång

 

» Varar upp till 60 minuter.

 

» Det här passet är helt individuellt. Det är bara du och jag.

 

» Passar dig som vill få ut så mycket som möjligt av din tid och investering. All fokus ligger på dig. Det blir lite mer effektivt och anpassas helt och hållet efter din upplevelse.

 

Boka

Coachning med vänner

 

» 600 kr / person

 

» Varar upp till 90 minuter.

 

» Det här passet gäller för en liten grupp på 2-6 personer.

 

» Bra för dig som vill utforska din rörelse och ha en kul stund med familj eller vänner. Vi håller det lite mer generellt, men jobbar ändå med er individuella känsla i rörelsen.

 

Boka

Den största förändringen är att jag känner mig mer avslappnad, framför allt när jag går. Jag har även ändrat min syn på vad en promenad är. Kroppen mår ju bättre av lugnare och mjukare steg. Även tipsen kopplade till löpningen har gett mig nya insikter. Jag gillar Sandras fokus och engagemang. Det är härligt med hennes starka tro på att människans välbefinnande ökar om vi lyssnar mer på vår kropp, andas djupare och är mer avslappnade. Att det sker i skogen på ett individanpassat sätt är ett stort plus. Tipsen är enkla att ta till sig och man kan enkelt träna dem i sina hemmamiljö. Jag skulle verkligen rekommendera detta.”

//Karin Fornell

 

Avbokning: Måste ske senast 24 timmar innan bokad tid. I annat fall debiteras fullt pris. 

 

Betalning: Sker när coachningen är klar. Jag accepterar kort eller Swish. 

 

Plats: Vi möts vid entrén till Gamla IP på Herting. I korsningen av Skogsvägen och Allévägen.

 

Jag hade ingen klar bild av vad coachningen skulle innebära, men var nyfiken på att testa. Den största förändringen är att jag nu är medveten om vad som händer i min kropp när jag går och joggar. Det har hänt mycket under de här träningarna. Jag har ändrat både gång- och löpstil. Jag går mycket mer avslappnat, vilket gör att jag märker direkt när jag börjar stressa. Löpningen är också mer avslappnad och mina steg har blivit lättare. Detta gör att jag nu känner ett sug efter att ge mig ut och jogga, vilket är en helt ny känsla för mig. Jag gillar allt med coachningen! Det känns bra i kroppen och så är det både roligt och intressantFör mig har coachningen även inneburit någon form av mindfulness. När jag fokuserar på min rörelse så kan jag inte tänka på så mycket annat.”

//Birgitta Boman

Att tänka på innan coachning: 

 

» Klä dig varmt

Då all träning sker utomhus är det viktigt att du klär dig varmt. Du behöver kunna slappna av i långsam rörelse eller när vi står stilla. Tänk gärna lager på lager.

 

» Ta på dig mjuka och sköna kläder

Du ska kunna röra dig fritt, eftersom det är ditt rörelsemönster vi ska utforska. Ta på dig sköna och mjuka träningskläder som inte hämmar din rörelse.

 

» Ha på dig bekväma skor

Ta gärna på dig dina mest bekväma skor, eller de skor du vanligtvis promenerar eller springer i.

 

Vi kräver så galet mycket av våra kroppar. Vi tar dom ofta för givet och blir irriterade när något inte funkar precis som det ska.

 

Men hur kärleksfull och lyhörd är du? Gör du allt för att ni ska ha en grym relation eller ställer du bara krav?

 

Tar du din kropp för givet?

 

Du får bara en kropp i det här livet. Varför inte vårda den så gott du kan och ge den det den behöver?