#48 – TILLBAKABLICK PÅ ÅRET: 3 BRA FRÅGOR ATT STÄLLA (& MINA EGNA SVAR PÅ FRÅGORNA)

 

Idag delar jag med mig av min årliga tradition som jag tycker så himla mycket om. Jag har ställt mig själv de här 3 frågorna varje år i många år nu.

 

Jag tycker att de är fantastiska och det är ett utmärkt sätt att utvärdera och reflektera över året som har gått.

 

Jag tycker att det är viktigt att reflektera över det som varit innan man sätter nya mål för nästa år. Det är fint med en paus där man tittar på alla sina upplevelser och allt man lärt sig och faktiskt funderar över vad som är viktigast för att nästa år ska bli det bästa året någonsin.

 

För mer tips om naturlig hälsa, ladda ner min GRATIS GUIDE: 20 pusselbitar till att rocka naturlig hälsa

 

När du har fått en chans att titta på videon, så får du väldigt gärna skriva en kort kommentar under den.

 

Vad är en sak som du är stolt över det här året?

 

Ha en grym dag!

/Sandra