HOLISTISK & INTUITIV HELKROPPSMASSAGE

 

Min massage är lite annorlunda om man jämför med en klassisk massage. Jag jobbar med en holistisk massageteknik, vilket betyder att jag jobbar med hela kroppen.

 

Jag jobbar med områden som ofta faller bort i traditionell massage, såsom armar, händer, fötter, ansikte, huvud, höfter, bröstmuskler, mage och så vidare.

 

Kroppen är en enhet och mitt uppdrag är att få den så avslappnad som möjligt. Överallt. För att kroppen ska klara av att verkligen släppa taget så spelar varje liten del precis lika stor roll.

Varje behandling är minimum 2 timmar lång. Hur länge vi kör beror lite på vad din kropp behöver och vad vi orkar med.

 

Resultatet är det viktigaste för mig och mitt fokus ligger hela tiden på vad som händer i kroppen och hur mycket det släpper. Jag gör allt jag kan för att du ska uppleva någon form av transformation och känna en stor skillnad i kroppen när du går hem.

 

Jag fastnade för den här massagen därför att den har helt holistiska värdegrunder och för att det handlar om att gå på känsla. Det är en väldigt intuitiv och individanpassad massage. Varje massage blir därför unik.

”Det jag uppskattar mest med massagen är att den är väldigt grundligt utförd och att hela kroppen tas hand om. Ingen del stressas igenom. Jag rekommenderar detta till alla som uppskattar en rejäl massage. Sandra i sig är en helt fantastisk person. Hon arbetar med en genom hela behandlingen, påtalar vikten av att andas och slappna av och så vidare. Jag är som en ny människa efter varje behandling!”

//Niklas Korshag

Denna massage är en blandning av många olika behandlingar såsom; shiatsu, lomi lomi, akupressur, thaimassage, klassisk svensk massage, indisk huvudmassage, djupvävnadsmassage och zonterapi. 

”Jag hade inga tvivel alls när jag bokade, utan kände direkt att det var helt rätt. Det bästa har varit att jag fått mycket bättre rörelse i min dåliga axel, samt att jag har mer energi i kroppen. Jag gillar att massagen återger energi och balans i kropp och själ. Jag rekommenderar Sandra för att hon är kunnig och professionell, samt lyssnar på var du har ont i kroppen och ger allt för att man ska komma i form igen.”

//Örjan Karlsson

Massage & Gongbad

Ny behandling från och med juli 2020!

 

 

Den här behandlingen startar med minimum 2 timmars massage följt av cirka 30 minuters Gongbad. Vi börjar med massagen där vi öppnar upp och mjukar upp kroppen. Sedan ligger du bara kvar under filten och njuter av ett vackert Gongbad.

 

Ett Gongbad är något helt unikt och magiskt. Jag spelar på min gong och du sköljs över av de ljudvågor och vibrationer som skapas. Det är inte ovanligt att man försvinner ”in i en annan värld”. Gongen har nämligen en frekvens som hjärnan inte riktigt kan greppa eller förstå. När vi inte kan lägga det vi upplever i någon speciell box eller kategori så släpper vi taget. Vi slappnar vi av på djupet.

 

Ljudet och vibrationerna gör även ett underbart jobb och går in och läker kroppen på cellnivå. Det öppnar upp energiflödet och släpper på blockeringar. Precis där du behöver det.

”Jag gillar verkligen att det är en genomgång av hela kroppen, men alltid med ett fokus på de områden som behöver det mest just då. Jag upplever även att det ger ett välmående mentalt. För mig är det är inte enbart fysiskt. Det uppstår liksom något utbyte energimässigt, och Sandra som är en helt underbar person, ger mycket av sig själv när hon utför behandlingen. Jag rekommenderar absolut denna massage. Alla borde unna sig detta. Bara boka - men boka i tid. Hon är populär.”

//Malin Ivarsson

Pris & Bokning

 

Massage: 1800 kr

Massage & Gongbad: 2100 kr

 

Boka

Återbudslista

 

Givetvis händer det att jag får återbud. Om du vill vara med på väntelistan och få en chans att komma på massage på kort varsel, maila mig på nedanstående adress. Glöm inte säga att du vill vara med på återbudslistan och ge mig ditt telefonnummer så att jag snabbt kan kontakta dig.

 

Mail: [email protected]

Avbokning & Betalning

 

AvbokningAvbokning måste ske senast 24 timmar innan bokad tid. I annat fall debiteras 1000 kronor.

 

BetalningBetalas vid behandlingens slut. Jag accepterar kort, kontanter och Swish. Det går även bra att få en faktura.

Att tänka på innan:

 

» Boka inte tid inom 3 veckor efter en vaccination.

» Ha inte på starka dofter såsom parfym, after shave, deodorant och body lotion.

» Ta på dig mjuka kläder. Det är så skönt att krypa in i efter massagen.

» Ta av dina smycken.

 

Att tänka på efter:

 

» Håll dig varm. Kryp ner under filt eller täcke om du fryser.

» Drick mycket vatten för att hjälpa kroppen att skölja ut det som kommit ut i blodet under behandlingen.

» Var stilla och vila om du har möjlighet.

» Lyssna på vad kroppen vill ha.

 

Välkommen hit!

 

Adressen till praktiken är Strandvägen 35, Falkenberg, men ingången till praktiken ligger på Plantérvägen. Det finns ingen skylt på huset, men det ser ut som på bilden bredvid. Bara gå in och gör dig hemmastadd i väntrummet.

 

Det finns en stensatt parkering precis framför praktiken där två bilar får plats. Om det inte finns plats där så brukar det finnas plats antingen ute på Strandvägen eller på Anders Anderssons väg.

NYA MASSAGETIDER

 

Jag släpper nya tider för massage var tredje månad. För att få chans att välja tid först - skriv upp dig på min lista nu - och bli meddelad via mail så fort det finns nya tider att boka.  

Jag vill vara med!