Holistisk Massage

 

Min massage är lite annorlunda om man jämför med en klassisk massage. Jag jobbar med en holistisk massageteknik, vilket betyder att jag jobbar med hela kroppen.

Jag jobbar med områden som ofta faller bort i traditionell massage, såsom armar, händer, fötter, ansikte, huvud, höfter, bröstmuskler och så vidare.

Kroppen är en enhet och mitt uppdrag är att få den så avslappnad som möjligt. Överallt. 

Min klassiska behandling är minimum 2 timmar lång. Hur länge vi kör beror lite på vad din kropp behöver och vad den orkar med. Vi tar den tid vi behöver.

Sedan har jag även en ny behandling på 75 minuter, där vi prioriterar det du behöver allra mest just nu, men fortfarande har tid att tänka ganska holistiskt.

Boka Massage

Ansiktsmassage & Gua Sha

 

Det här är en avslappnande och lugn ansiktsmassage som jobbar med musklerna och bindväven i ansiktet för att lyfta, skulptera och få din hy att glänsa. 

Gua Sha är en uråldrig läkningsteknik som förbättrar din huds hälsa genom att rensa blockeringar och uppmuntra flöde av lymfa och syrerikt blod.

Behandlingen börjar alltid med en djuprengöring, sedan utförs ansiktsmassage med en mix av händer och Gua Sha, och avslutas med en härlig återfuktning av huden. 

Jag använder väldigt rena produkter, helt utan kemikalier, men var ändå snäll och säg till om du har känslig hy då vissa av dem har eteriska oljor i sig. 

Det går även bra att kombinera ansiktsmassagen med att ligga på infraröd madrass om du vill det, vilket främjar ännu mer läkande och flöde i kroppen. 

Jag rekommenderar att du varken solar eller tar på smink under resten av dagen efter massagen.

OBS! Det här är inte en behandling för dig om du har tagit botox eller fillers någon gång under de senaste 4 månaderna.

Behandlingen är 70 minuter lång.  

Boka Massage

Infraröd madrass & Huvudmassage

Infraröd värme är otroligt läkande och avslappnande. Jag fullkomligt älskar det och använder det regelbundet själv. Det sägs att det är bra för att: 

  • minska muskelsmärta

  • minska inflammation

  • öka blodcirkulation

  • förbättra lymfcirkulation

  • stärka immunförsvaret

  • hjälpa till att detoxa kroppen

  • lindra stress och spänningar

Behandlingen går till så att du ligger i dina underkläder på madrassen under en filt och bara slappnar av. Under tiden gör jag en djupare massage av axlar, nacke, skalp och ansikte. 

Varje behandling är 30 minuter lång, och det är bra om du inte har något inplanerat efteråt då man har en tendens att bli riktigt avslappnad. 

Boka Massage

Resultatet är det viktigaste för mig och mitt fokus ligger hela tiden på vad som händer i kroppen och hur mycket det släpper. Jag gör allt jag kan för att du ska uppleva någon form av transformation och känna en stor skillnad i kroppen när du går hem.

”Det jag uppskattar mest med massagen är att den är väldigt grundligt utförd och att hela kroppen tas hand om. Ingen del stressas igenom. Jag rekommenderar detta till alla som uppskattar en rejäl massage. Sandra i sig är en helt fantastisk person. Hon arbetar med en genom hela behandlingen, påtalar vikten av att andas och slappna av och så vidare. Jag är som en ny människa efter varje behandling!”

- Niklas K

"Det bästa har varit att jag fått mycket bättre rörelse i min dåliga axel, samt att jag har mer energi i kroppen. Jag gillar att massagen skapar energi och balans i kropp och själ. Jag rekommenderar Sandra för att hon är kunnig och professionell. Hon lyssnar på en och ger allt för att man ska komma i form igen.”

- Örjan K

INFRARÖD MADRASS & HUVUDMASSAGE:

30 minuter: 490 kr

 

ANSIKTSMASSAGE & GUA SHA:

70 minuter: 890 kr

70 minuter med Infraröd madrass: 990 kr

 

HOLISTISK MASSAGE: 

75 minuter: 990 kr

Minimum 2 timmar: 1790 kr

 

BETALNING

Betalas vid behandlingens slut. Jag accepterar kort, kontanter och Swish. Det går även bra att få en faktura.

 

AVBOKNING

Avbokning måste ske senast 24 timmar innan bokad tid. I annat fall debiteras hela priset.

Boka Massage

Att tänka på innan:

 

- Boka inte tid inom 3 veckor efter en vaccination.

- Ha inte på starka dofter såsom parfym, after shave, deodorant och body lotion.

- Ta på dig mjuka kläder. Det är så skönt att krypa in i efter massagen.

- Ta av dina smycken.

Att tänka på efter:

 

- Håll dig varm. Kryp ner under filt eller täcke om du fryser.

- Drick mycket vatten för att hjälpa kroppen att skölja ut toxiner från blodet. Gärna citronvatten.

- Var stilla och vila om du har möjlighet.

- Lyssna på vad kroppen vill ha.

Adressen till praktiken är Strandvägen 35, Falkenberg, men ingången till praktiken ligger på Plantérvägen. Det finns ingen skylt på huset, men det ser ut som på bilden bredvid. Bara gå in och gör dig hemmastadd i väntrummet.

Det finns en stensatt parkering precis framför praktiken där två bilar får plats. Om det inte finns plats där så brukar det finnas plats antingen ute på Strandvägen eller på Anders Anderssons väg.