(Only in Swedish)    

Min massage är lite annorlunda om man jämför med en klassisk massage. Jag jobbar med en holistisk massageteknik, vilket betyder att jag jobbar med hela kroppen.

 

Jag jobbar med områden som ofta faller bort i traditionell massage, såsom armar, händer, fötter, ansikte, huvud, höfter, bröstmuskler, mage och så vidare.

 

Kroppen är en enhet och mitt uppdrag är att få den så avslappnad som möjligt. Överallt. För att kroppen ska klara av att verkligen släppa taget så spelar varje liten del precis lika stor roll.

”Det jag uppskattar mest med massagen är att den är väldigt grundligt utförd och att hela kroppen tas hand om. Ingen del stressas igenom. Jag rekommenderar detta till alla som uppskattar en rejäl massage. Sandra i sig är en helt fantastisk person. Hon arbetar med en genom hela behandlingen, påtalar vikten av att andas och slappna av och så vidare. Jag är som en ny människa efter varje behandling!”

//Niklas Korshag

Varje behandling är minimum 2 timmar lång. Hur länge vi kör beror lite på vad din kropp behöver och vad vi orkar med.

 

Resultatet är det viktigaste för mig och mitt fokus ligger hela tiden på vad som händer i kroppen och hur mycket det släpper. Jag gör allt jag kan för att du ska uppleva någon form av transformation och känna en stor skillnad i kroppen när du går hem.

 

Jag fastnade för den här massagen därför att den har helt holistiska värdegrunder och för att det handlar om att gå på känsla. Det är en väldigt intuitiv och individanpassad massage. Varje massage blir därför unik.

Det bästa har varit att jag fått mycket bättre rörelse i min dåliga axel, samt att jag har mer energi i kroppen. Jag gillar att massagen skapar energi och balans i kropp och själ. Jag rekommenderar Sandra för att hon är kunnig och professionell. Hon lyssnar på en och ger allt för att man ska komma i form igen.”

//Örjan Karlsson

Pris & Bokning

 

Massage: 1800 kr

 

BetalningBetalas vid behandlingens slut. Jag accepterar kort, kontanter och Swish. Det går även bra att få en faktura.

 

AvbokningAvbokning måste ske senast 24 timmar innan bokad tid. I annat fall debiteras 1000 kronor.

 

Boka

”Jag gillar verkligen att det är en genomgång av hela kroppen, men alltid med ett fokus på de områden som behöver det mest just då. Jag upplever även att det ger ett välmående mentalt. För mig är det är inte enbart fysiskt. Det uppstår liksom något utbyte energimässigt, och Sandra som är en helt underbar person, ger mycket av sig själv när hon utför behandlingen. Jag rekommenderar absolut denna massage. Alla borde unna sig detta. Bara boka.”

//Malin Ivarsson

Att tänka på innan:

 

» Boka inte tid inom 3 veckor efter en vaccination.

» Ha inte på starka dofter såsom parfym, after shave, deodorant och body lotion.

» Ta på dig mjuka kläder. Det är så skönt att krypa in i efter massagen.

» Ta av dina smycken.

 

Att tänka på efter:

 

» Håll dig varm. Kryp ner under filt eller täcke om du fryser.

» Drick mycket vatten för att hjälpa kroppen att skölja ut det som kommit ut i blodet under behandlingen.

» Var stilla och vila om du har möjlighet.

» Lyssna på vad kroppen vill ha.

 

Välkommen hit!

 

Adressen till praktiken är Strandvägen 35, Falkenberg, men ingången till praktiken ligger på Plantérvägen. Det finns ingen skylt på huset, men det ser ut som på bilden bredvid. Bara gå in och gör dig hemmastadd i väntrummet.

 

Det finns en stensatt parkering precis framför praktiken där två bilar får plats. Om det inte finns plats där så brukar det finnas plats antingen ute på Strandvägen eller på Anders Anderssons väg.